Onze werkzaamheden

  • In- en verkoop van (jong) gebruikte auto’s
  • Verkoop van diverse accessoires t.b.v. uw SAAB
  • Verkoop van SAAB merchandise en miniaturen
  • U begeleiden naar de beste adressen voor onderhouden en reparatie
  • Begeleiding bij het verkopen van uw auto

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk. Daarom kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn als u op zoek bent naar een ander merk dan SAAB. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar die ene exclusieve auto die u zelf niet hebt kunnen vinden.

Uw auto verkopen

Mocht u uw auto willen verkopen, nemen wij graag de tijd voor u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Indien uw auto voldoet aan onze eisen, een goede en complete onderhoudshistorie heeft en een schadevrij verleden, kunnen wij u vast verder helpen.

Vul ons formulier in met zoveel mogelijk informatie over uw auto, liefst voorzien van een foto, en wij nemen contact met u op om te bespreken hoe wij u bij de verkoop het beste kunnen helpen.

Zoekopdracht indienen

Het is natuurlijk mogelijk dat u de door u gezochte auto niet in ons aanbod kunt vinden. Dat wil echter niet zeggen dat Automobielbedrijf De Snelheid u de auto niet kan leveren. Vul ons contactformulier zo volledig mogelijk in en wij gaan voor u op zoek. Uiteraard houden wij u tussentijds op de hoogte van het verloop van uw zoekopdracht.

Meer informatie?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen indien gewenst zo snel mogelijk contact met u op.