Welkom bij Automobielbedrijf De Snelheid

Bas van der Klis

Bas van der Klis

Ik heet u van harte welkom op de website van Automobielbedrijf De Snelheid. Dé aangewezen plek om uw SAAB te vinden. Tevens kunt hier voor diverse andere zaken met betrekking tot uw SAAB terecht. Bent u op zoek naar een ander exclusief merk? Ik help u graag op weg! Lees meer over ons.

Met 22 jaar werkervaring, en voorafgaand aan dat, een flinke dosis SAAB in mijn opvoeding, ben ik heel goed in staat u het echte SAAB gevoel over te brengen. Al in mijn vroegste jeugd liep ik vaak en graag rond in het bedrijf van mijn vader Willem en oom Arnoud, het door mijn opa opgerichte De Snelheid op de Amstelveenseweg in Amsterdam. Het was voor mij dus een logisch gevolg dat ik na mijn opleiding aan de IVA in Driebergen aan de slag ging bij De Snelheid. Dat heb ik jarenlang met veel toewijding en plezier gedaan.

In 2001 verkochten mijn oom en vader De Snelheid aan de ASM groep, wat onderdeel was van Kroymans. Ik ben toen gaan werken voor deze partij, eerst in Amsterdam Westpoort en kort daarna in Amsterdam Zuid Oost. Het verdere verloop eindigde uiteindelijk in het faillissement van Kroymans in april 2009, wat voor een SAAB fanaat als ik, een ontzettende schok was.

Toen ik deze te boven was, restte mij eigenlijk maar één ding: mijn langgekoesterde wens om De Snelheid weer nieuw leven in te blazen werkelijkheid te laten worden. Weliswaar in een afgeslankte versie maar wel met dezelfde grondslag. Een open en vertrouwde sfeer waar een ieder zich welkom voelt. Ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen in mijn prachtige pand aan de Kuiperij 13 in Amstelveen.

Mag ik u proberen het SAAB gevoel over te brengen?

Met vriendelijke groet,
Bas van der Klis

Meer informatie?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen indien gewenst zo snel mogelijk contact met u op.